گرمای هوا و احتمال آتش سوزی در مناطق بحرانی شهرستان زنجان
به گزارش روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان، کلاس آموزش و ترویج برای بهره برداران منابع طبیعی با محوریت ایفای نقش و امداد رسانی در زمان آتش سوزی برای مامورین این اداره در دهیاری های روستا های ذاکر، خان چایی و بادامستان با حضور مسئول اداره آموزش و ترویج استان زنجان، مسئول روابط عمومی اداره منابع طبیعی شهرستان زنجان و دهیاران و شوراهای اسلامی این روستاها برگزار گردید.
در این کلاس جزء مطلبی مسئول روابط عمومی اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان زنجان از مشارکت و همکاری کلیه دهیاران و روستائیان در کلاس پیشگیری از اطفاء حریق تشکر وقدر دانی نمود.
ایده لویی رئیس اداره آموزش، ترویج و مشارکت های مردمی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان، با اشاره به اهمیت موضوع پیشگیری از آتش سوزی گفت: هنگام بروز حریق در اطفاء آن دست در دست هم بکوشیم تا این بحران را سپری کنیم.
وی با بیان اینکه بارندگی های فصلی و پوشش گیاهی در این مناطق بسیار زیاد است افزود: درجهت آسیب ندیدن دامداران این مناطق اداره منابع طبیعی شهرستان زنجان تدابیری اتخاذ نموده که مستلزم کمک و یاری بهره برداران منابع طبیعی در روستاها می باشد.
در ادامه این کلاس آموزشی مقرر گردید اهالی روستایی به ویژه جوانان برای کمک رسانی در امر اطفاء حریق و آتش سوزی با توجه به سازماندهی شوراها با همکاری خود این اداره را یاری نمایند.
انتهای پیام / اسلامی

نظر شما :