مسائل و مشکلات 14 مراجعه کننده توسط مدیرکل و مسئولین ذیربط منابع طبیعی استان مورد بررسی قرار گرفت
مدیر روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی از بررسی مسائل و مشکلات مردم و بهره برداران استان زنجان در 14 مراجعه به ثبت رسیده در بهار سال جاری خبر داد و گفت: مدیرکل پس از استماع مشکلات مراجعه کنندگان، جهت بررسی دقیق موارد را به معاونین و مسئولین ذیربط ارجاع دادند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی استان زنجان، بتول علی پناهی دیدار و ملاقات های ماهانه مردمی با مدیرکل را گامی در جهت خدمت به ارباب رجوع دانست و اظهار کرد: فروردین امسال مسائل مربوط به اتحادیه شرکت های تعاونی و آبخیزداری استان زنجان، موضوع بازدید و امضای طرح مرتعداری در ماهنشان و فروش مرتع سرخه دیزج در ملاقات مردمی مدیرکل مطرح گردید.
مدیر روابط عمومی منابع طبیعی استان زنجان با بیان اینکه اردیبهشت ماه درخواست رسیدگی به دستور قضایی قلع و قمع در زنجان توسط یکی از مراجعه کنندگان نیز مورد بررسی قرار گرفت، اضافه کرد: در آخرین ماه از بهار 97، 10 موضوع مبنی بر رسیدگی به قلع و قمع درختان روستای تسکین، درخواست نقشه، درخواست مساعدت ایجاد فضای سبز مقبره آقاسیدکاظم ذاکر، رسیدگی به وضعیت استعلام زمین در زنجان، راه دسترسی به زمین در طارم، مساعدت احداث سایبان در منطقه خانچایی، اجراب طرح مرتعداری در سلطانیه، مشکلات چرای دام با وجود داشتن پروانه در سفیدکمر ایجرود و روستای ایلیجاق زنجان و تفکیک سند در طارم از سوی مردم در دیدار با مدیرکل مطرح گردید.
علی پناهی همچنین اعلام کرد: مشکلات مردم پس از استماع از سوی مدیرکل جهت بررسی و رفع موانع به مسئولین ذیربط اداره کل ارجاع گردید.





نظر شما :