دریافت استعلام معادن قبل از اخذ پروانه اکتشافی الزامی است
به گزارش روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان، وضعیت زیست محیطی جهان حاکی از آن است که بحرانهای ناشی از اضمحلال منابع طبیعی (دریاچهها، رودخانهها، جنگلها و... ) به شدت جامعه بشری را تهدید کرده و در شرایطی که برخی فعالیتهای معدنی با ورود آسیب جدی به منابع طبیعی و جنگلزدایی همراه هستند، اتخاذ تدابیر حفاظتی و نظارتی مسئولان ذیربط بیش از پیش ضرورت مییابد.
با رعایت ضوابط قانونی در زمینه فعالیتهای معدنی و همچنین ایجاد هماهنگیهای لازم میان سازمانهای صنعت، معدن و تجارت استانها، سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور، میتوان تعادل مناسبی در زمینه انجام فعالیت معدنی همگام با حفظ منابع طبیعی ایجاد کرد.
به همین منظور و در راستای حفاظت ازمنابع خدادادی وهمچنین افزایش توان علمی و اجرایی کارشناسان استعدادیابی و معادن ادارات منابع طبیعی ، کارگاه های آموزشی برگزار شد.
در این دوره از کلاس های آموزشی که با حضور جمعی از کارشناسان منابع طبیعی شهرستان های تابعه استان برگزار شد، کارشناسان با نحوه چگونگی پاسخ به استعلام معادن آشنا شدند.
این دوره ی آموزشی بیشتربا هدف وحدت و یکپارچگی کارشناسان شهرستان ها در مورد استعلام معادن برگزار شد.
به گفته کارشناسان صمت استان 323معدن با پروانه معتبر در استان وجود دارد که از این تعداد در حال حاضر 110 معدن به صورت رسمی و با دریافت استعلام از اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان فعال است .
گفتنی است که تمامی معادن قبل از دریافت مجوز اکتشاف باید از منابع طبیعی و آبخیزداری نیز استعلام داشته باشند.
انتهای پیام /

نظر شما :