شورای فرهنگی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان تشکیل جلسه داد
به گزارش روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان، دومین جلسه شورای فرهنگی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان با حضور اعضای این شورا برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمین رحیمی نیا در این جلسه با بررسی وضعیت نماز خانه های ادارات منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان های استان زنجان گفت: اداره منابع طبیعی شهرستان های زنجان، طارم، سلطانیه، و خدابنده مجهز به نماز خانه می باشد و همه روز نماز جماعت در ادارات این شهرستان ها اقامه می شود.
مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان در ادامه با اشاره به این که اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ماهنشان فاقد نمازخانه است، به احداث آن در اولین فرصت نیز تاکید کرد.
این مقام مسئول با بیان این که منابع طبیعی وآبخیزداری استان متولی نمازخانه های مستقر در پارک های جنگلی است افزود: نظارت به این نماز خانه ها نیز در برنامه کاری اداره کل قرار گرفته است.
وی اظهار داشت: دبیران شورای فرهنگی در شهرستان ها به عنوان رابط فرهنگی عمل کنند.
حجت الاسلام والمسلمین رحیمی نیا با بیان این که امسال 15 سفیر انفال کار خود را در روستاهای استان شروع خواهند کرد گفت: در صدد هستیم تا سفیران بومی در روستاها مشغول به کار شوند.
انتهای پیام /

نظر شما :