طرح آبخوان داری ذاکر زنجان با حضور معاون وزیر جهاد کشاورزی به بهره برداری رسید

۲۶ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۳:۵۲ کد : ۷۰۷ اخبار قدیمی
تعداد بازدید:۴
طرح آبخوان داری ذاکر زنجان با حضور معاون وزیر جهاد کشاورزی به بهره برداری رسید
دکترخلیل آقایی معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان جنگل ها،مراتع و آبخیزداری کشور در سفر یک روزه خود به زنجان طرح آبخوان داری ذاکر را افتتاح کرد.
 

به گزارش روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان، استان زنجان امروز میزبان دکتر آقایی معاون وزیر جهادکشاورزی و رئیس سازمان جنگل ها،مراتع و آبخیزداری کشور بود.

دیدار با استاندار زنجان اولین برنامه ی سفر یک روزه دکتر آقایی به زنجان بود .

پروژه ذاکر نیز با حضور رئیس سازمان جنگل ها،مراتع و آبخیزداری کشور، استاندار زنجان و مدیرکل اداره کل منابع طبیعی استان زنجان به بهره برداری رسید.

خلیل آقاجانلو مدیرکل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان در مراسم افتتاحیه پروژه ذاکر با اشاره به این که تعادل‌بخشی آب زیرزمینی دشت ذاکر – بناب، تغذیه چاه‌های آب شرب زنجان، افزایش آبدهی چاه‌های بهره‌برداری موجود در منطقه و کاهش دبی سیلابی رودخانه ذاکر از جمله اهداف اجرای این طرح است گفت: مساحت این پروژه 7 هزار و 50 هکتار است.


وی افزود:
حجم عملیات خاکی پروژه آبخوانداری ذاکر را حجم 125 هزار مترمکعب است و تعداد حوضچه‌های تزریق پیش‌بینی شده برای احداث در مسیر رودخانه نیز سه دستگاه می باشد.

به گفته آقاجانلو این طرح با اعتبار ۲ میلیارد تومان در مدت ۲ سال ساخته شده است.

این مقام مسئول همچنین اظهار داشت: میزان تغذیه سالیانه به سفره های آب های زیر زمینی هم 6 میلیون متر مکعب پیش بینی شده است.

 

 

 

 

 

 

 

 

انتهای پیام /


نظر شما :