«بیانیه اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان به مناسبت روز جهانی قدس»

۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۳:۲۰ کد : ۴۷۶۵۷ اخبار قدیمی
تعداد بازدید:۱۱
«بیانیه اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان به مناسبت روز جهانی قدس»
اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان به مناسبت روز جهانی قدس بیانیه صادر کرد.

 

نَصرٌ مِنَ اَللّه وَ فَتحٌ قَریب

جمعه آخر ماه مبارک رمضان که با تدبیر حکیمانه رهبر کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(قدس الله نفسه الزکیه) به عنوان «روز قدس» نامگذاری شد روز قدس، روز خروش ظلم ستیزان، روز مقابله مستضعفین با مستکبرین، روز بیدارشدن وجدان‌های خفته و به فرموده امام راحل نه فقط روز فلسطین بلکه روز اسلام و حکومت اسلامی است.

روزی که آحاد امت اسلامی را برای پشتیبانی از این کشور اسلامی و خاستگاه قدس شریف، فرا خوانده و بسیج کرد و ضرورت این نامگذاری با گذشت ۷۴ سال از تأسیس رژیم جعلی و منحوس اسرائیل، در کشوری که با نام و نشان فلسطین از صدها سال پیش، آماج بی کفایتی سردمداران بی بصیرت کشورهای اسلامی و ظلم آشکار صهیونیسم بوده است، بیش از پیش نمایان می شود.

اکنون که به لطف الهی کشور از حیث شیوع بیماری کرونا در شرایط مناسب‌تری قرار گرفته است اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان ضمن حضورکارکنان خود از همه هم استانی های شریف، یاریگر و همپای انقلاب اسلامی دعوت می‌نماید تا همچون گذشته با در نظر گرفتن ملاحظات اعلام شده از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا با حضور حداکثری در راهپیمایی روز قدس مشت محکم و کوبنده‌ای بر دهان رژیم صهیونیستی و استکبار جهانی آمریکای جنایتکار بزنیم. که انشالله  به زودی نابودی این رژیم سفاک و کودک کش را بینیم و بر بلندای قدس شریف پرچم اسلام ناب محمدی را نظاره گر باشیم.

******

دفترنمایندگی ولی فقیه و روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان

هشتم اردیبهشت ماه 1401


نظر شما :