برنامه‌های مربوط به منابع طبیعی باید در طول سال نیز اجرا شود

۱۴ اسفند ۱۴۰۰ | ۰۹:۰۷ کد : ۴۶۱۳۴ اخبار قدیمی
تعداد بازدید:۲۰
برنامه‌های مربوط به منابع طبیعی باید در طول سال نیز اجرا شود
رییس سازمان جهادکشاورزی استان زنجان با اشاره به دستاوردهای حاصل از اجرای برنامه متنوع در هفته منابع‌طبیعی، گفت: باید در نظر داشته باشیم که دستاورد این مراسم و همایش‌های اجرایی را بررسی کنیم زیرا در صورتی که دستاورد بالایی نداشته باشد تنها هزینه‌بر و وقت‌گیر است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان روح ا... حسنی در جلسه هماهنگی برنامه هفته منابع طبیعی اظهار کرد: کاشت نهال و حفاظت و پاکسازی محیط زیست تنها مختص به اسفند ماه نیست و باید مراسم مختلفی در طول سال برای نهادینه شدن این فرهنگ برنامه‌ریزی و اجرا شود.

وی با بیان اینکه حفاظت از منابع طبیعی امری واجب و ضروری برای همه اقشار جامعه است، تصریح کرد: در هفته منابع طبیعی به جهت اینکه آخرین ماه سال برگزار می شود باید برنامه‌ریزی برای سال پیش رو صورت گیرد تا نتیجه‌گیری بهتری برای سال جدید داشته باشیم.

همچنین در این جلسه گزارش شد که امسال حدود ۵۵۰ هزار اصله نهال در زنجان جهت توزیع بین همشهریان آماده شده است که شامل ۲۰۰ هزار اصله نهال صنوبر و باقی مانده نهال‌های مخصوص فضای سبز است که با همکاری شهرداری و شهرک‌های صنعتی کاشته می‌شود.


نظر شما :