جلسه هماهنگی هفته منابع طبیعی در شهرستان ایجرود برگزار شد.

۱۰ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۱:۳۵ کد : ۴۶۰۱۲ اخبار قدیمی
تعداد بازدید:۴
جلسه هماهنگی هفته منابع طبیعی در شهرستان ایجرود برگزار شد.
به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان، به مناسبت نزدیک شدن به هفته منابع طبیعی و آبخیزداری و با توجه به اهمیت آن جلسه ای با حضور رییس منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ایجرود و شهردار زرین‌آباد برای هم افزایی بیشتر در راستای هرچه بهتر برگزار کردن برنامه‌های این هفته برگزار شد.

در این جلسه رییس منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ایجرود با تاکید بر اینکه هفته منابع طبیعی بهانه‌ای برای یادآوری اهمیت منابع طبیعی است، اظهار کرد: باید آحاد جامعه را نسبت به اهمیت این موضوع آشنا کنیم و این هفته فرصت خوبی است تا با ارایه عملکرد و اجرای برنامه‌های متنوع اقشار مختلف جامعه را با زوایای این حوزه آشنا کنیم.

محمدی با بیان اینکه ارگان‌های مختلف در راستای فرهنگ‌سازی اهمیت منابع طبیعی و اهمیت توجه و نگهداشتن و حفظ انفال می‌توانند کمک حال این اداره‌کل باشند، افزود: آماده همکاری با ارگان‌ها و نهادهای مختلف در این راستا هستیم و شهرداری می‌تواند کمک بسیاری در اجرای هر چه بهتر این برنامه‌ها کند.

بیات شهردار زرین‌آباد نیز در این نشست آمادگی مجموعه شهرداری برای همکاری در اجرای هرچه بهتر این برنامه‌ها را اعلام کرد.

انتهای پیام


نظر شما :