پنجمین آتش سوزی شهرستان ابهر مهار شد

۲۶ تیر ۱۳۹۹ | ۱۰:۵۳ کد : ۲۹۴۵۹ اخبار قدیمی
تعداد بازدید:۶
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ابهر از اطفاء حریق در روستای چالچوق خبر داد و گفت: از آغاز سال تا کنون این حادثه پنجمین آتش سوزی این شهرستان است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان، بابک کاظمی رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ابهر گفت: مراتع روستای چالچوق در آتش سهل انگاری سوخت.

وی افزود: با همکاری نیروهای یگان این اداره و جوامع محلی آتش مهار شد اما متاسفانه بیش از 2 هکتار از اراضی ملی این روستا طعمه حریق شده بود.

این مقام مسئول تاکید کرد:  در فصل تابستان مراتع و جنگل ها مستعد آتش سوزی بوده و به همین منظور حفظ و صیانت از طبیعت بر همه افراد جامعه یک وظیفه  و رسالت می باشد.

کاظمی بیشترین علت آتش سوزی ها در این فصل از سال را عامل انسانی برشمرد و خاطر نشان کرد: از ابتدای سال تا کنون اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان برای آگاه سازی جوامع روستایی و جلب مشارکت های مردمی اقدام به برگزاری کلاس های آموزشی و ترویجی در مناطق بحرانی و مستعد آتش سوزی نموده است.

گفتنی است که این کارگاه آموزشی در چند روز گذشته نیز در روستاهای قره آغاج، زره باش، چشین، کینه ورس و چرگر از توابع شهرستان ابهر و با حضور دهیاران، شوراهای اسلامی و معتمدین محلی برگزار شد.

 

 

 

 

 

انتهای پیام / اسلامی


نظر شما :