ناکام ماندن زمین خواران عرصههای منابع طبیعی در زنجان
به گزارش روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان، صبح امروز حکم قلع و قمع بنا در اراضی ملی روستای همایون شهرستان زنجان اجرا شد.
حسام عاقلی رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان زنجان، با اشاره به این که یک فقره ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی ملی این روستا شناسایی شد گفت: در سال 1396 برای این سازه ی غیر مجاز پرونده تشکیل و به مراجع قضایی ارسال شد.
وی مساحت این ساخت و ساز غیر مجاز را 1 هزار و 200 همتر مربع اعلام کرد و افزود: نیروهای یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی استان زنجان و همچنین تمامی شهرستان های استان به صورت شبانه روزی هرگونه اقدامات متخلفان این حوزه را رصد کرده و با آنان برخورد می کند.
به گفته عاقلی در این قلع و قمع یک انشعاب برق نیز به صورت غیر مجاز و غیر قانونی مورده استفاده قرار گرفته بود که با همکاری نیروهای برق استان این انشعاب نیز قطع شد.
سرهنگ رضا مهدیون فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان نیز گفت: متخلفان اخطار و ابلاغ های این اداره کل را جدی بگیرند تا از خسارت های مالی در امان باشند.
وی تاکید کرد: افرادی که به حق خود قانع نبوده و به اراضی ملی تجاوز نمایند با جدیت برخورد قانونی می شود.
این مقام مسئول با بیان این که این اقدامات با هدف صیانت از منابع طبیعی صورت می گیرد گفت: جوامع محلی، دهیاران و شوراها نیز می توانند در حراست از اراضی ملی به کمک منابع طبیعی آمده و هرگونه تخریب، تصرف، ورود دام مازاد به مراتع، حریق، قاچاق و ... را به سامانه 1504 گزارش دهند.
انتهای پیام / اسلامی

نظر شما :