اخراج 809 واحد دامی از مراتع استان زنجان

۰۹ مرداد ۱۳۹۹ | ۰۹:۳۷ کد : ۲۸۴۴۳ اخبار قدیمی
تعداد بازدید:۴
اخراج 809 واحد دامی از مراتع استان زنجان
در تیرماه امسال 809 واحد دامی که به صورت غیر مجاز در مراتع استان چرا می کردند اخراج شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان، سرهنگ رضا مهدیون فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی استان با اشاره به این که طی تیرماه امسال 17 مورد حریق در مراتع استان اطفاء شد گفت: شهرستان طارم با 7 فقره آتش سوزی در این مدت بیشترین آمار حریق را به خود اختصاص داده است.

وی افزود: طی این بازه زمانی در مراتع استان زنجان 809 واحد دامی چرای غیر مجاز اتفاق افتاد که با پیگیری های یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی استان این دام ها اخراج شدند.

سرهنگ مهدیون با بیان این که ورود دام غیرمجاز و چرای بی رویه  به عنوان عوامل مهم در تخریب پوشش گیاهی به شمار می روند تاکید کرد: این دام های اخراج شده در ماه گذشته در شهرستان های خدابنده، ماهنشان و سلطانیه  صورت گرفته است.

فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی استان  در ادامه خاطر نشان کرد: پروژه مدیریت چرا و کنترل دام به عنوان یکی از اقدامات حفاظتی مهم در ایجاد تعادل دام و مرتع در عرصه های مرتعی زنجان اجرا می شود و با هرگونه تخلف در حوزه منابع طبیعی طبق قانون  برخورد می شود.

وی گفت: در این بازه زمانی 76 مورد پرونده تخریب و تصرف اراضی مرتعی و جنگلی با مساحت 444 هکتار در این یگان پیگیری شده است.

سرهنگ مهدیون ادامه داد: در راستای برخورد قانونی با متخلفان عرصه های منابع طبیعی، یگان حفاظت این اداره کل به صورت شبانه روزی و تداوم بخش در عرصه ها حضور داشته و از هرگونه تخریب، تصرف، قاچاق چوب، حریق و ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی ملی جلوگیری می کند.

انتهای پیام / اسلامی 


نظر شما :