جوانان و زنان؛ دو اولویت اساسی یونسکو در حفظ عرصه های طبیعی

۲۳ آذر ۱۳۹۶ | ۱۶:۲۷ کد : ۲۴۱۶۷ اخبار قدیمی
تعداد بازدید:۱۶
نماینده کمیسیون ملی یونسکو حفظ 2ذخیره گاه طبیعی مهم نظیر جنگل های ارسباران و دریاچه ارومیه در منطقه شمالغرب را از مسئولیت های انسان در قبال طبیعت دانست و تصریح کرد: امیدوارم با نگرش همه جانبه محیط زیست طبیعی را با همراهی جوانان، دختران و بانوان حفظ نماییم.
 

نماینده کمیسیون ملی یونسکو حفظ 2ذخیره گاه طبیعی مهم نظیر جنگل های ارسباران و دریاچه ارومیه در منطقه شمالغرب را از مسئولیت های انسان در قبال طبیعت دانست و تصریح کرد: امیدوارم با نگرش همه جانبه محیط زیست طبیعی را باهمراهی جوانان، دختران و بانوان حفظ نماییم.

به گزارش روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان، پنجشنبه 23 آذر 96 دکترمهین گزانی، نماینده کمیسیون ملی یونسکو در نشست منطقه ای گروههای دانشجویی حامی محیط زیست و منابع طبیعی منطقه شمال غرب به میزبانی جهاد دانشگاهی استان زنجان دانشجویان را امید ایران دانست و گفت: آینده مملکت ما ازآن شماست، شما امانت داران نسل های آینده هستید.

وی یکی از اولویت های اساسی یونسکو را جوانان اعلام کرد و افزود: از دیگر گروه های اولویت دار یونسکو دختران و زنان می باشند که به اعتقاد من پرچمداران کشور می باشند.

 
 
 
 

نظر شما :