بیش از 7 هکتار از اراضی ملی روستای چمرود شهرستان سلطانیه در آتش سوخت+ تصاویر

۰۷ تیر ۱۴۰۰ | ۱۳:۱۶ کد : ۲۱۲۵۴ اخبار قدیمی
تعداد بازدید:۱۳
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان سلطانیه گفت: بیش از 7 هکتار از اراضی ملی روستای چمرود این شهرستان در آتش سوخت.

به گزارش روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان، مالک اژدر افشاری رئیس اداره منابع طبیعی شهرستان سلطانیه با بیان این که اراضی ملی روستای چمرود این شهرستان دچار حریق شده بود گفت: نیروهای یگان اداره منابع طبیعی و آبخیزداری سلطانیه پس از اطلاع از موضوع بلافاصله در محل حضور یافته و اقدامات لازم جهت اطفاء حریق را انجام دادند.

وی افزود: زمان شروع آتش سوزی ساعت 10 و نیم صبح بوده که عملیات اطفاء حریق تا 16:30 دقیقه ادامه داشته است.

افشاری گفت: در این حادثه متاسفانه 7 و نیم هکتار از عرصه های ملی در آتش سوخت.

این مقام مسئول با بیان این که این اولین حریق شهرستان سلطانیه در سال 1400 است گفت: در حال حاضرعلت این آتش سوزی در دست بررسی است.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان سلطانیه به دامداران و شکارچیان توصیه کرد: در هنگام حضور در مراتع و عرصه های ملی حتما نکات ایمنی را رعایت کنند و از انجام هر گونه اقداماتی که منجر به بروز حریق در این عرصه ها می شود خودداری نمایند.

وی تاکید کرد: منابع طبیعی متعلق به همه ی نسل ها است و مراقبت از آن نیز یک وظیفه همگانی می باشد.

 

 

 

 

 

 

 

انتهای پیام/ اسلامی


نظر شما :