انقلاب اسلامی برای احیا فضائل اخلاقی پدید آمد

۱۹ بهمن ۱۴۰۰ | ۰۹:۵۳ کد : ۱۱۷ اخبار قدیمی
تعداد بازدید:۵
انقلاب اسلامی برای احیا فضائل اخلاقی پدید آمد
مسئول حوزه نماینده ولی‌فقیه در جهادکشاورزی استان زنجان گفت: انقلاب اسلامی برای احیا فضائل اخلاقی پدید آمد و در این راستا برنامه‌ریزی شد.

به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان، حجت‌الاسلام حسینی مسئول حوزه نماینده ولی‌فقیه در جهادکشاورزی استان زنجان، در مراسمی به ‌مناسب دهه فجر در جمع کارکنان این اداره‌کل با تاکید بر اینکه همه خدمتگذاران باید توجه لازم را به فضائل اخلاقی داشته باشند، اظهارکرد: از بدو ظهور اسلام تاکید دین مبین اسلام به موضوع فضائل اخلاقی بود و پیامبر و اهل بیتش در هر برهه‌ای از زندگی خود، این موضوع را سرلوحه کار خود قرار می‌دادند.

 

وی تصریح کرد: احترام به کانون گرم خانواده، پرهیز از دروغ و خیانت، توجه به حقوق دیگران و بسیاری از مواردی که مورد تاکید اسلام است راه درست زیستن را به انسان‌ها نشان می‌دهد و در هر جامعه‌ای که به این نکات توجه شود شاهد رشد و رونق هستیم.

 

این مسئول با تاکید بر اینکه برای شناخت بیشتر اهمیت موضوع باید تاریخ اسلام را مرور کنیم، افزود: با مطالعه حدیث کسا مشاهده می­کنیم که احترام به خانواده جایگاه ویژه‌ای در بین اهل بیت (ع) داشت و این موضوع نشان می‌دهد در گام نخست همه ما باید خانواده را قدر دانسته و توجه لازم به فضائل را از این نهاد آغاز کنیم.

 

حجت‌الاسلام حسینی در ادامه به واقعه عاشورا و اتفاقاتی که در یان حادثه تاریخ‌ساز رخ داد اشاره کرد و یادآورشد: تاریخ عاشورا سراسر پیام و نکته است که باید با مطالعه عمیق آن را دریافت و در زندگی سرلوحه خود قرار داد. توجه به خانواده و اهمیت هدف با تاسی از اخلاقیات از مواردی است که باید از عاشورا آموخت.

 

وی همچنین با بیان اینکه آنچه ما را نمونه می‌کند احیا فضائل است و هدف انقلاب اسلامی این است که فضائل را به مردم ارائه دهد، گفت: برقراری حكومت اسلامی مهمترین هدف نهضت امام راحل بود و مبارزه با ظالم و نپذیرفتن سلطه اجانب از دیگر خصوصیات بارز شخصیتی این عالم و رهبر بزرگ جهان اسلام است.

 

وی در ادامه گفت: جامع الاطراف بودن امام راحل به واسطه برتری او نه تنها در مسایل دینی و اسلامی و فضایل اخلاقی بود، بلكه ایشان یك چهره بزرگ مبارزات سیاسی در مقابله با رژیم منحوس پهلوی و دنیای استكباری حامی آن بود.

 

وی تاكید كرد: عدالت و دادگری در اندیشه و سیره امام خمینی(ره) جایگاهی بس والا دارد به گونه ای كه می­توان والاترین آرمان و خواسته امام خمینی (ره) را تحقق عدل و قسط و مبارزه با ظلم و ستم دانست.

حجت‌الاسلام حسینی افزود: یكی از مهمترین آرمان‌های امام خمینی (قدس سره) تحقق عدالت اجتماعی و كم شدن فاصله طبقاتی، رفع تبعیضات ظالمانه، حمایت از محرومان و فقرستیزی بود.

 

انتهای پیام


نظر شما :