با آسیب شناسی میتوانیم زمان پاسخگویی را کاهش دهیم
جلسه پنجره واحد مدیریت زمین با حضور اداره منابع طبیعی و آبخیزداری و نمایندگان دادگستری، امور اراضی جهادکشاورزی، محیط زیست، بنیاد مسکن، راهداری و شرکت آب منطقهای برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان، معاون حفاظت و امور اراضی استان زنجان در جلسه پنجره واحد مدیریت زمین، که در راستا بررسی مشکلات مربوط به اقدامات حفاظتی و روند حقوقی پروندههای تخلف تشکیل شد، اظهار کرد: این جلسه تخصصی جهت بررسی مشکلات حقوقی زیر سامانه پایش اراضی، با دستگاههای فعال و بررسی عملکرد دستگاههای اجرایی در بخش حقوقی زیرسامانه پایش اراضی پنجره واحد مدیریت زمین تشکیل شده است.
مسعود رسولی ادامه داد: مشکلات حقوقی زیرسامانه مذکور مانند عدم شناسایی برخی متخلفین، طولانی شدن روند ثبت و بررسی پروندهها در دادگاه برخی شهرستان ها و.. بررسی شد.
رسولی اظهار کرد: در خصوص وضعیت در مجموع 381 تعداد ارجاعات، 373 مورد بازدید شده و 231 مورد تخلف بوده و 99 مورد پرونده حقوقی در سامانه بارگزاری شده است.
وی با تاکید بر اینکه با آسیب شناسی میتوانیم زمان پاسخگویی را کاهش دهیم، اضافه کرد: در صورت نیاز می توانیم از توان نیروهای پیشگیری از جرم استفاده کنیم؛ با آسیب شناسی و شناسایی مشکلات میتوانیم وظایف را مطلوبتر انجام دهیم.
معاون حفاظت و امور اراضی استان زنجان با بیان اینکه دستگاهها میانگین زمانی عملکرد گشت و حقوقی را به تفکیک شهرستانی به دستگاهها ارسال کنند تا نسبت به کاهش آن اقدام نمایند، تشریح کرد: دستگاهها در صورت عدم اطلاع از کد ملی متخلف، از طریق مکاتبه با دادستانی و ثبت احوال نسبت به دریافت آن اقدام کنند.
رسولی خاطرنشان کرد: عملکرد دستگاههای اجرایی در سامانه پنجره واحد مدیریت زمین بصورت پیوسته توسط دستگاه های نظارتی بررسی میشود.
ارسال به دوست