تولید و کاشت گیاهان بومی و مقاوم در اولویت است
کارشناس ارشد و محقق بخش تحقیقات مرتع موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور گفت: از زمانی که بحثهای خشکسالی، تغیرات آب و هوایی و امنیت غذایی مطرح شد تولید و افزایش گونههای بومی و مقاوم همچون گون نیز مورد توجه قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی اداره منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان، نیلوفر زارع در حاشیه بازدید از نهالستان کوشکن، با بیان اینکه گون یکی از گونههای بومی است که انواع گوناگونی از آن در کشور وجود دارد، اظهار داشت: گونها دارای رشد سریع و دوام چندساله هستند و با بذرپاشی طبیعی میتوانند تکثیر پیدا کنند.
وی افزود: از زمانی که بحثهای خشکسالی، تغیرات آب و هوایی و امنیت غذایی مطرح شد تولید و افزایش گونههای بومی و مقاوم همچون گون نیز مورد توجه قرار گرفت.
زارع ادامه داد: گون میتواند در بذرپاشی مجدد و احیاء مراتع مخروبه و یا بایر نقش عمدهای بعهده گیرد.
وی تشریح کرد: آزمایشات و مطالعات متعددی در خصوص کیفیت بذرهای گون انجام شده است تا برای خوراک دامها و احیا مناسب باشند و 5 نوع گون برای این مسئله در اولویت قرار گرفت.
کارشناس ارشد و محقق بخش تحقیقات مرتع موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور، خاطرنشان کرد: بذرهای در حال انقراض جمع آوری و سپس در موسسه مورد مطالعه و حفاظت قرار میگیرند تا بذرهای با کیفیت بیشتری تولید شوند.
ارسال به دوست