سامانه مدیریت پنجره واحد زمین در ۲۱ استان عملیاتی شد
معاون حفاظت و امور اراضی سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور، از بهرهبرداری و عملیاتی شدن سامانه مدیریت پنجره واحد زمین در ۲۱ استان کشور خبر داد.
به گزارش روابطعمومی ادارهکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان، حسین میررجبی در وبینار بررسی نحوه عملکرد و اقدامات در سامانه پنجره واحد مدیریت زمین، با بیان اینکه سامانه مدیریت پنجره واحد زمین در ۲۱استان کشور عملیاتی شد، اظهار کرد: برای پویایی و کارآمدی سامانه پنجره واحد زمین، تمامی دستگاهها باید اطلاعات مورد نظر و نقشههای عملیاتی خود را در امور زمین در سامانه بارگذاری کنند تا متقاضی که به سامانه مراجعه میکند به صورت شفاف در خصوص مجوز درخواستی خود مطلع شده و اقدام کند.
وی با تاکید بر موضوع پایش هوشمند اراضی ملی در پنجره واحد زمین، تصریح کرد: با رصد و پایش هوشمند اراضی میتوان از اتلاف هزینه در منابع طبیعی و اعمال مدیریت نامناسب منابع انسانی در این سامانه جلوگیری کرد.
میررجبی با بیان اینکه این سامانه به موازات توسعه و به اشتراکگذاری اطلاعات در ۲۱استان عملیاتی شده و در دست بهرهبرداری است، تصریح کرد: سازمان منابع طبیعی راهبر پنجره واحد زمین در سراسر کشور است.
وی اجرای پروژههای دولت الکترونیک را یکی از مهمترین اقدامات در راستای اجرای فرمان مقام معظم رهبری دانست که در قالب پایش هوشمند اراضی منابع طبیعی به شعار امسال «تولید، دانشبنیان و اشتغالآفرین»، عینیت بخشیده است.
این مقام مسئول ادامه داد: سامانه پنجره واحد مدیریت زمین یکی از پروژههای اولویتدار دولت الکترونیک است. این سامانه به منظور ایجاد سهولت در ارائه خدمات، مجوزهای زمین و مدیریت و پایش بهینه اراضی ایجاد و راهاندازی شده و فعالیت خود را در در حال حاضر در بیشتر استانهای کشور آغاز کرده است.
گفتنی است؛ در این نشست به منظور مدیریت بهینه اراضی و جلوگیری از تغییر غیرقانونی کاربری اراضی همچنین در راستای تبصره پنج ماده ۲آییننامه استفاده از ظرفیت دانشبنیان، مصوبه هیات دولت در ابتدای سال جاری، سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور استفاده از ظرفیت پنجره واحد را در پایش هوشمند اراضی ملی در دستور کار قرار داده و در جلسه مذکور این مهم به بحث و تبادل نظر گذاشته شد و توافقات اولیه در این زمینه صورت گرفت.
انتهای پیام
ارسال به دوست