رئیس سازمان منابع‌طبیعی و آبخیزداری کشور:
روابط عمومی خط مقدم تبیین اقدامات در حوزه منابع‌طبیعی و آبخیزداری است

تاریخ انتشار : 1401/02/25 - ساعت انتشار: ١١:١١ - گروه خبری : اخبار سازمان

رئیس سازمان منابع‌طبیعی و آبخیزداری کشور، روابط عمومی‌ را خط مقدم تبیین اقدامات و عملکرد این سازمان دانست.

رئیس سازمان منابع‌طبیعی و آبخیزداری کشور، روابط عمومی‌ را خط مقدم تبیین اقدامات و عملکرد این سازمان دانست.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور، مسعود منصور روز چهارشنبه به صورت آنلاین در گردهمایی سراسری روابط عمومی ادارات کل منابع طبیعی کشور که در اصفهان برگزار شد گفت: منابع‌طبیعی اساس و پایه امنیت غذایی و زیستی کشور است و روابط عمومی در زمینه اطلاع‌رسانی و تبیین اهمیت منابع‌طبیعی به جامعه و افکار عمومی مسئولیت خطیری بر عهده دارد.
او افزود: بیان نقش و اثربخشی اقدامات منابع طبیعی و آبخیزداری در تأمین امنیت غذایی و امنیت زیستی کشور در راستای تولید آب و خاک از اهمیت به سزایی برخوردار است که از وظایف مهم بخش روابط عمومی در استان‌ها می باشد.
منصور با بیان اینکه روابط عمومی‌ها باید کارکردها و اقدامات اثربخش منابع‌طبیعی را برای افکار عمومی تبیین کنند خاطرنشان کرد: تمامی اقدامات و فعالیت‌هایی که در زمینه‌های مختلف بویژه در بخش آبخیزداری، بیابان‌زدایی و جنگل‌کاری انجام می‌شود جامعه و مردم از آن منتفع می‌گردند و بسیاری از زمین‌های کشاورزی، راه‌های مواصلاتی، تأسیسات و سکونت‌گاه‌ها بر اثر این فعالیت‌ها مصون و در امان مانده است.
وی تصریح کرد: حفظ منابع پایه که در اصل حفظ ارزش‌ها و استقلال کشور است از وظایف اصلی ماست و باید این موضوع برای عموم جامعه بیان شود.
رییس سازمان منابع‌طبیعی و آبخیزداری کشور در ادامه مستندسازی از اقدامات منابع‌طبیعی را امری لازم و ضروری برشمرد و تصریح کرد: تولید فیلم، خبر و مصاحبه کارشناسان با خبرنگاران رسانه‌های گروهی می‌تواند نقش و اهمیت سازمان منابع‌طبیعی را در تأمین امنیت زیستی و غذایی تبیین و برجسته نماید.
مسئول اول منابع طبیعی کشور انعکاس مشکلات از زبان مردم به مسئولین را یکی دیگر از راه‌های ارتباطی برشمرد که روابط عمومی می‌تواند در این زمینه هنرمندانه نقش آفرینی نماید.
منصور خطاب به مسئولین روابط عمومی ادارات کل منابع‌طبیعی سراسر کشور اضافه کرد: تمامی طرح‌های منابع‌طبیعی دارای پیوست‌های فرهنگی، اطلاع‌رسانی و مستندسازی است و روابط عمومی نباید هیچ دغدغه‌ای نسبت به اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی کارکردهای منابع طبیعی داشته باشد.
رییس سازمان منابع‌طبیعی و آبخیزداری کشور همچنین ساختار روابط عمومی ادارات کل منابع‌طبیعی و آبخیزداری استان را نیازمند تغییر و بهبود دانست و اعلام کرد این مهم در دستور کار این سازمان قرار دارد.


** تغییر رویکرد روابط عمومی از سنتی به روابط عمومی الکترونیک
مدیرکل روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور نیز در این گردهمایی گفت: با توجه به گسترش روزافزون ابزارها و و فناوری‌های نوین در کار و زندگی مردم، رویکرد روابط عمومی‌ها نیز باید از سنتی به الکترونیک تغییر پیدا کند.
سمیعی چشم‌انداز روابط عمومی و نظام اطلاع‌رسانی الکترونیک را داشتن مجموعه‌ای تعاملی، پویا و فعال در جهت اطلاع‌رسانی بالقوه، هوشمند و آگاهی بخش منابع‌طبیعی به آحاد مختلف جامعه دانست و ادامه داد: بهره‌گیری از شیوه‌های نوین ارتباطی، امکانات، ابزارها و رسانه‌های نوشتاری و شنیداری در برقراری ارتباط و تعامل سازنده با مخاطب از الزامات روابط عمومی الکترونیک است.
مدیر کل دفتر روابط عمومی و امور بین‌الملل شفافیت، توسعه ارتباط با آحاد جامعه، تعامل مؤثر با رسانه‌ها، نقدپذیری و اهتمام جدی به افکار عمومی را از مواردی ذکر کرد که در عهدنامه مدیران دولت مردمی بر آن تأکید شده است و خواستار اهتمام ویژه مسئولان روابط عمومی استان‌ها در این خصوص شد.
عباس سمیعی همچنین تحول و تغییر روابط عمومی‌ها را از روابط عمومی توجیه‌گر به روابط عمومی تحلیل‌گر مهم دانست و اظهار داشت: روابط عمومی تحلیل‌گر، دارای مشخصه‌های علمی، نظام مند، فعال، نوآور، قابل انعطاف و اثرگذار است و باید سعی کنیم خود را با این مشخصه‌ها تطبیق دهیم.
مدیر کل روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منابع‌طبیعی و آبخیزداری کشور با بیان اینکه در سال 1401 طرح تداوم اجرایی می‌شود، گفت: این طرح مشتمل بر 14 پروژه دانش‌بنیان و 1401 پروژه منابع‌طبیعی و آبخیزداری است که ضروری است روابط عمومی‌ها در معرفی طرح و تبیین عملکرد تلاش لازم را داشته باشند.
عباس سمیعی افزود: اصلاح ساختار تشکیلاتی و پست سازمانی و نبود ردیف اعتباری و بودجه، مشکل امروز روابط عمومی نبوده بلکه سال‌های مدیدی است که با روابط عمومی عجین شده است، اما آنچه امروز روابط عمومی را پویا و کارآمد می‌سازد شور و شوق کسانی است که در این عرصه هنرمندانه مشغول انجام وظیفه هستند.
سمیعی همچنین گفت: اطلاع‌رسانی اقدامات و فعالیت‌های منابع‌طبیعی تنها بخشی از وظایف روابط عمومی است و مکمل این فرآیند، اطلاع‌یابی است و با اطلاع‌یابی شناخت ما از افکار عمومی بیشتر شده و در واقع، روابط عمومي از طريق اطلاع‌يابي بر میزان تأثيرپذيري از افكار عمومی پی خواهد برد.

** باید بارها تکرار کرد تا به هدف رسید
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اصفهان که میزبان گردهمایی یک روزه روابط عمومی بود گفت:  شرح  وظایف و شکل کار روابط عمومی متنوع است و بر اساس نقشه راهی که تعیین شده باید موضوع فرهنگ سازی و اطلاع رسانی را بارها تکرار کرد تا به هدف رسید.
مهندس کاظمی افزود: ارتقای جایگاه روابط عمومی به لحاظ تشکیلات و پست سازمانی امری لازم و ضروری است و با توجه به نوع وظایفی که متوجه روابط عمومی است باید ستاد و هم ادارات کل منابع‌طبیعی در این مسیر قدم بردارند.
او یادآور شد: کسی که مسئولیت روابط عمومی را بر عهده می‌گیرد باید فردی متخصص بوده و با اصول خبرنویسی و تهیه عکس آشنایی داشته باشد. از این رو در انتصاب مسئول روابط عمومی باید دقت لازم انجام شود.
مدیر کل منابع طبیعی استان اصفهان همچنین گفت: موضوع اعتبارات همیشه بخشی از دغدغه‌ها و نگرانی برای روابط عمومی بوده و تا زمانی که این اوضاع وجود داشته باشد خیلی نمی‌توان به توفیقات دست یافت.
وی مستندسازی از پروژه‌های منابع‌طبیعی را امری ضروری دانست و افزود: تمامی طرح‌های منابع‌طبیعی باید پیوست فرهنگی داشته باشد.
کاظمی سرعت اطلاع‌رسانی در منابع طبیعی را بسیار مهم دانست و گفت: روابط عمومی برای داشتن سرعت عمل لازم استفاده از فضای مجازی و بهره‌گیری از ابزار و فناوری‌های نو را باید در دستور کار خود قرار دهد.
بر اساس این گزارش- در گردهمایی یک روزه روابط عمومی منابع‌طبیعی و آبخیزداری کشور در اصفهان، مسئولین روابط عمومی استان‌ها هر یک به اختصار مسایل و مشکلات و راهکارهای برون رفت از آن را در این نشست مورد بحث و بررسی قرار دادند.



نسخه چاپی

ارسال به دوست

 

برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج




سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور در یک نگاه
  • سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور به عنوان یک سازمان مستقل حاکمیتی، اجرایی و در جایگاه تشکیلات یکی از معاونت‌های وزارت جهاد کشاورزی مسئولیت حفظ، احیاء، توسعه و بهره‌برداری اصولی و پایدار از منابع‌طبیعی تجدیدشونده کشور را بر عهده دارد. اعمال حاکمیت و مدیریت بر اراضی منابع‌طبیعی کشور که از آن به عنوان اراضی ملی و انفال هم یاد می‌شود، مأموریت خطیر و بی‌نظیر این سازمان است.

    هدف سازمان منابع‌طبیعی و آبخیزداری کشور، حفظ و حمایت، احیاء، توسعه و بهره‌برداری اصولی از جنگل‌ها، مراتع، اراضی جنگلی، بیشه‌های طبیعی، اراضی مستحدثه ساحلی، حفاظت‌ و حمایت از آب و خاک کشور از طریق مدیریت علمی بر حوزه‌های آبخیز و رعایت اصول توسعه پایدار می‌باشد.

ورود


تماس با ما
  • ستاد مرکزی:
    تهران - بلوار ارتش - بعد از مینی سیتی - کدپستی 1955756113
    تلفن: 4-02122446540 و 02122488530 و 02122446503
    دورنگار: 02122488556
    ملاقات مردمی: 02122488476
    پاسخگویی به شکایات: تلفن 02123563478 و فاکس: 02122488557
    آدرس تارنما: www.frw.ir
    صندوق پستی: info@frw.ir


    ساختمان شماره 2 (ستاد چالوس):
    چالوس - میدان معلم(مخابرات) - کدپستی ۴۶۶۱۹۵۳۵۳۷
    تلفن: 01152226521
    دورنگار: 01152249696

there is a pic here